Gå till startsidan


Garanti


Fabriken


Snabb leverans

 


Labbet


Högkvalitativa produkter


Hög servicemoral

ViVästsvenska Tak AB, Lars Wallin och Mats Gädda är sedan början av år 2000 nya återförsäljare av Vetroasfaltos tätskikts produkter i Sverige.

Vetroasfalto S.p.A. är en av Italiens största och äldsta tillverkare av högmodifierade SBS och APP produkter startade sin verksamhet redan 1939 och var för övrigt en av de första som inblandade polymer tillsammans med bitumen för att erhålla dåtidens första APP produkt.
Vetroasfalto S.p.A. är belägret i Basiano, nära Milano där man på sina 3 produktionslinjer producerar ca: 18.000.000 kvm.

Sortimentet av SBS och APP produkter är noga anpassade för den Svenska marknaden med dess skiftande klimat och uppfyller såväl de mekaniska som tekniska krav som ställs.

För erhållande av dessa högkvalitativa SBS och APP produkter sorteras och kontrolleras samtliga ingående råvaror på fabrikens högteknologiska laboratorium innan de tages i produktion i en av de 3 produktionslinjerna man fogar över. Lika nogrant kontrolleras färdig produkt innan leverans sker.

Framgångarna för Vetroasfaltos utveckling och ställning på världsmarknaden har och är en kontinuerlig produkutveckling, kvalitetstänkande, högteknologisk personal stor lyhördhetfrån marknaden, samt hög servicemoral där kvalitet kommer i första hand.